maanantai 20. huhtikuuta 2015

Elämänviiva

   Maisema läikehti heidän sivuillaan kultana, sinisenä ja syvän vihreänä. Pienet kuusimetsäsaarekkeet laikuttivat loppumatonta peltoaukeaa, ja kerran Lumi viittoi Sagaa katsomaan yhteen sellaiseen saarekkeeseen katoavaa peuralaumaa. Laumalla oli mukanaan yksi vasa, koosta päätellen viime kevään poikasia, ja se seurasi emoaan varovasti siroilla jaloillaan astuen. Saga puhkesi hänen takanaan nauruun, jollaista Lumi ei ollut vielä koskaan tämän suusta kuullut; se oli syvää, onnellista, anteeksiantavaa naurua, joka unohti koko aikaisemmin eletyn elämän pulputakseen nyt vapaana ja elävänä kuin jonkin eksoottisen päivälinnun laulu.

   Saga tarttui hänen käteensä, kylmä vasten lämmintä, ja seurasi sormenpäällään violetteja viivoja, joista veri kuulteli läpi aamuöisinä siveltimenvetoina. 
   "Susta näkee, että sulla on tulevaisuus. Se on kaunista."
   Kädet olivat kuin sokean tunnustellessaan tietä käsivartta pitkin kaulalle. Lumi ei päästänyt ääntäkään, ettei mikään huoneen varjoisiin nurkkiin etsiytynyt henkiolento säikähtäisi ja hajoaisi olemattomiin. Yö oli heidän omansa, vauhkoina lepattavat kynttilänliekit heidän todistajiaan.

5 kommenttia:

  1. Ompas sulla jännä kirjoitustyyli, hyvällä tavalla tietenkin :) Itse olen todella epäinnokas lukija ja siksi vähän petyin, kun ei oikein mitään kuvia postauksissa ollut. Ulkoasu kuitenkin ihanan simppeli ja myös banneri nätti. Ulkoasua voisi ehkä pikkaisen muokkailla omannäköisemmäks, kun taitaa banneria lukuunottamatta olla aikalailla bloggerin valmis ulkoasu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Pakko myöntää että yksi syy ulkoasun yksinkertaisuuteen on mun taitamattomuus tekniikan kanssa. Kuvittaisin itsekin postauksia milelläni joskus jos aikaa sattuu liikenemään valokuvien napsimiseen. :)

      Poista
  2. Teenpäs nyt tämän demiarvostelun:)

    Plussia
    *selkeä ulkoasu
    *hyvin kirjoitetut tekstit

    Miinuksissa komppaan kyllä edellistä:)

    Hyvää kesää!

    www.radianceheartpaw.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kirjotat kyllä tosi ihanasti, todella koukuttavaa!

    VastaaPoista

Mitä mieltä olit? Kiitos kommentista!